meeus cleaning

reiniging
voor syndici

meeus, meer dan poetsen

In opdracht van syndici onderhouden wij gemeenschappelijke ruimten in gebouwen, residenties en appartementen. Daarnaast hebben wij ook de mogelijkheid om de ondergrondse garages en keldergangen te reinigen. Met een vast schema zorgen wij voor een grondige poetsbeurt van de gemene delen. Dit kan ook voor een specifieke periode aangevraagd worden.

Onze poetsdames zijn één voor één betrouwbare en loyale teamleden die vlot met u zullen communiceren en alles piekfijn zullen onderhouden. Meeus cleaning staat voor kwaliteit, flexibiliteit en totale tevredenheid van de klant. Want Meeus Cleaning is meer dan poetsen.

wij gaan voor meer waarde

klantgericht

Wij luisteren aandachtig naar uw specifieke wensen en vereisten. We werken met een vast schoonmaakteam voor uw project en er is steeds een back-up voorziening.

éénmalig of contract

Meeus Cleaning verzorgt zowel éénmalige poetsbeurten als langdurige onderhoudscontracten. Contacteer ons voor meer informatie of voor een offerte op maat.

betrouwbaar

Wij zijn een zeer klantgericht bedrijf dat steeds onze afspraken, kwaliteit en uurprestaties waarborgt. Betrouwbaarheid is vanzelfsprekend bij Meeus Cleaning.

Vrijblijvend plaatsbezoek

Wij komen vrijblijvend uw kantoren, ramen en gemeenschappelijke ruimten bekijken en stellen u enkel de beste service voor. Van daaruit kan u kiezen voor een éénmalige reiniging of een contract. 

Scroll naar boven