meeus cleaning

ramen
wassen

meeus, meer dan poetsen

Niet enkel voor het poetsen van de kantoren of showrooms kan u bij ons terecht. Ook voor het schoonmaken van de ramen, zonnepanelen, garagepoorten, rolluiken, … etc. Ons vakbekwaam team gaat elke uitdaging met de glimlach aan.

Wij hebben een jarenlange ervaring in het professioneel reinigen van ramen en dit zowel met de hand of via ons osmose systeem. Het reinigen met osmose zorgt ervoor dat er geen droge plekjes achterblijven na het reinigen. Wil je altijd een klare kijk? Start dan met propere ramen die met de glimlach voor u gereinigd werden. Want Meeus Cleaning is meer dan poetsen.

wij gaan voor meer waarde

klantgericht

Wij luisteren aandachtig naar uw specifieke wensen en vereisten. We werken met een vast schoonmaakteam voor uw project en er is steeds een back-up voorziening.

éénmalig of contract

Meeus Cleaning verzorgt zowel éénmalige poetsbeurten als langdurige onderhoudscontracten. Contacteer ons voor meer informatie of voor een offerte op maat.

betrouwbaar

Wij zijn een zeer klantgericht bedrijf dat steeds onze afspraken, kwaliteit en uurprestaties waarborgt. Betrouwbaarheid is vanzelfsprekend bij Meeus Cleaning.

Vrijblijvend plaatsbezoek

Wij komen vrijblijvend uw kantoren, ramen en gemeenschappelijke ruimten bekijken en stellen u enkel de beste service voor. Van daaruit kan u kiezen voor een éénmalige reiniging of een contract. 

Scroll naar boven