meeus cleaning

reiniging
kantoren

meeus, meer dan poetsen

Meeus Cleaning staat garant voor een professionele reiniging van kantoren en showrooms. Dankzij ons familiaal team is het opbouwen van een vertrouwensband met onze klanten geen enkel probleem en klaren wij elke klus met de glimlach! Alles is bespreekbaar op maat van het bedrijf en alle nodige werkmaterialen worden door Meeus Cleaning voorzien.

Een vaste poetsdame zorgt periodiek voor het onderhoud van uw kantoorruimten of showroom en gebruikt daarbij specifieke reinigingproducten voor de te reinigen oppervlakten. We gaan met hoge zorg om met uw eigendom en reinigen alles tot in het kleinste detail.

De vaste schoonmaakservice is combineerbaar met onze ramenwasserij. Meeus Cleaning wil duidelijk voor flexibiliteit, efficiëntie en ontzorging staan. Want Meeus is meer dan poetsen!

wij gaan voor meer waarde

klantgericht

Wij luisteren aandachtig naar uw specifieke wensen en vereisten. We werken met een vast schoonmaakteam voor uw project en er is steeds een back-up voorziening.

éénmalig of contract

Meeus Cleaning verzorgt zowel éénmalige poetsbeurten als langdurige onderhoudscontracten. Contacteer ons voor meer informatie of voor een offerte op maat.

betrouwbaar

Wij zijn een zeer klantgericht bedrijf dat steeds onze afspraken, kwaliteit en uurprestaties waarborgt. Betrouwbaarheid is vanzelfsprekend bij Meeus Cleaning.

Vrijblijvend plaatsbezoek

Wij komen vrijblijvend uw kantoren, ramen en gemeenschappelijke ruimten bekijken en stellen u enkel de beste service voor. Van daaruit kan u kiezen voor een éénmalige reiniging of een contract. 

Scroll naar boven